Czekoladowe ciasta Espresso mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 5923 kalorii, 73g białka, oraz 341g tłuszczu. Na 8,81 zł / porcja, ten przepis okładki 73% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka maślanki, sody oczyszczonej, kawy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto czekoladowo-Espresso z bitą śmietaną, Ciasta czekoladowe z polewą Espresso, oraz Stopione Czekoladowe Ciasta Espresso dla podobnych receptur.
W misce wymieszać mąkę, 1/2 szklanki kakao w proszku, espresso w proszku, sodę oczyszczoną i proszek do pieczenia. Stopniowo dodawać do mokrej mieszanki; ubijać na średniej prędkości, aż będzie gładka, skrobając boki w razie potrzeby. Wymieszać półsłodkie kawałki czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Czekolada
ESPRESSO Instant
O Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania