Czekoladowe Chrupiące Toffi
Czekoladowe chrupiące toffi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 48 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, masło, okruchy wafli waniliowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Chrupiące Płatki Czekoladowe: Naturalnie Słodzone, Bez Orzechów I Nabiału, Crunchies, oraz Migdałowe Crunchies dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć okruchy, brązowy cukier i masło. Wciśnij w nieosiągalny 13-calowy. x 9-po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 8-10 minut lub do lekko rumiane.
W małym rondlu, doprowadzić masło i brązowy cukier do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać przez 1 minutę.
Wlać równomiernie na skórkę.
Piec w temperaturze 350° przez 10 minut.
Wyjąć z piekarnika; odstawić na 2 minuty.
Posypać wiórkami czekoladowymi; odstawić, aż czekolada się rozpuści.
Rozprowadzić równomiernie na wierzchu; posypać orzechami pekan. Całkowicie schłodzić przed cięciem.