Czekoladowe Batony Z Masłem Orzechowym

Czekoladowe Batony Z Masłem Orzechowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj batonów czekoladowych z masłem orzechowym. Ten przepis służy 72 i kosztuje 13 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 123 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mleczną czekoladę, syrop kukurydziany, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), Peanut Butter Chocolate Chip Nutter Butter Bars, oraz Czekoladowe Batony Z Masłem Orzechowym.

Instrukcje

1
W dużym ciężkim rondlu połącz cukier, syrop kukurydziany i wodę. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż cukier się rozpuści; doprowadzić do pełnego wrzenia toczenia. Gotuj, ciągle mieszając, aż termometr cukierkowy odczyta 290° (etap miękkiego pęknięcia).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W międzyczasie umieść roztopione masło orzechowe w dużej, natłuszczonej, żaroodpornej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Wlać gorący syrop na masło orzechowe; mieszać szybko, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
4
Wylać na blachę do pieczenia z masłem; przykryć kawałkiem woskowanego papieru z masłem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Zwiń mieszaninę w 14-in. x 12-po. prostokąt. Na ciepło, pokroić w 1-1 / 2-in. x 1-po. bary za pomocą noża lub noża do pizzy z masłem. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kolorowe Posypki Lub Małe KropkiKolorowe Posypki Lub Małe Kropki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Stopić powłoki cukierków; dip bars i umieścić na papierze woskowanym do utwardzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
świeżo Posiekany Ser Cheddarświeżo Posiekany Ser Cheddar
TrudnośćEkspert
Gotowe W30 m.
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Magazyn