Czekoladowe Batony Z Masłem Orzechowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj batonów czekoladowych z masłem orzechowym. Ten przepis służy 72 i kosztuje 13 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 123 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mleczną czekoladę, syrop kukurydziany, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), Peanut Butter Chocolate Chip Nutter Butter Bars, oraz Czekoladowe Batony Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
W dużym ciężkim rondlu połącz cukier, syrop kukurydziany i wodę. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż cukier się rozpuści; doprowadzić do pełnego wrzenia toczenia. Gotuj, ciągle mieszając, aż termometr cukierkowy odczyta 290° (etap miękkiego pęknięcia).
W międzyczasie umieść roztopione masło orzechowe w dużej, natłuszczonej, żaroodpornej misce.
Wlać gorący syrop na masło orzechowe; mieszać szybko, aż do wymieszania.
Wylać na blachę do pieczenia z masłem; przykryć kawałkiem woskowanego papieru z masłem.
Zwiń mieszaninę w 14-in. x 12-po. prostokąt. Na ciepło, pokroić w 1-1 / 2-in. x 1-po. bary za pomocą noża lub noża do pizzy z masłem. Całkowicie fajne.
Stopić powłoki cukierków; dip bars i umieścić na papierze woskowanym do utwardzenia.