Czekoladowe Babeczki Z Masłem Orzechowym

Czekoladowe Babeczki Z Masłem Orzechowym
Przepis Chocolate Peanut Butter Pie Cupcakes jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 12 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. 354 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, kakao, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Babeczki bananowe z masłem orzechowym z bitą czekoladą Ganache z masłem orzechowym, oraz Babeczki z masłem orzechowym Creme z czekoladowym Ganache z masłem orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia 12 cupcake kubki z jumbo (3 cale) wkładki papierowe (np. Folia Reynolds pokryte kubki do pieczenia lub te z 1 3/4 cala wysokie boki). Możesz również użyć mniejszych kubków i zrobić więcej niż 1
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
Wymieszać suche składniki (mąkę z cukrem) razem w misce do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Dodać masło, olej, jajka i wanilię i mieszać do wymieszania, a następnie stopniowo dodawać maślankę. Dobrze wymieszać, a następnie ubić mikserem elektrycznym przez 1 minutę lub tylko do wymieszania.Dziel ciasto równomiernie między kubki cupcake i piec przez 25 minut w 325 lub do ciasta są ustawione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
4
Niech ostygnie całkowicie. Uwaga: Mniejsze babeczki zajmą mniej time.To zrobić nadzienie, ubić wszystkie składniki (zaczynając od 3 łyżek mleka i dodając więcej tylko w razie potrzeby) z wyjątkiem ubitej polewy. Złóż ubitą polewę. Również, nie zapomnij do smaku i dostosować mleko / masło orzechowe / cukier, aby upewnić się, że lubisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
5
Wytnij duży otwór w każdej babeczce i rezerwy sadzonek. Wypełnij otwory nadzieniem z masła orzechowego. Pokruszyć niektóre zarezerwowane sadzonki nad otworem, aby pokryć masło orzechowe. Umieścić w lodówce do chill.In w dużej misce wymieszaj masło, cukier śmietankowy, kakao, sól i 2 łyżki śmietany, a następnie ubijaj ręcznym mikserem, aż będzie pasty i gęsty. Kontynuuj dodawanie pozostałej śmietany, aż uzyskasz ładną, gładką, rozłożystą konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Umieść lukier w torbie rurowej wyposażonej w dużą końcówkę gwiazdy lub w wytrzymałym worku do zamrażania, z którego odetniesz końcówkę. Rura duża gwiazda lub kropka nad otworem, w którym pochowany nadzienie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Mięta OpcjonalnieBita Polewa I Mięta Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata

Składniki

11 funt cukinii,O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipakowany brązowy cukierpakowany brązowy cukier1naturalny styl kakao w proszkunaturalny styl kakao w proszku6(zima)cukier dla cukiernikówcukier dla cukierników57Orzechy dowolne (posiekane)serek śmietankowy, zmiękczonyserek śmietankowy, zmiękczony57Orzechy dowolne (posiekane)1/4 szklanki kremowego masła orzechowego1/4 szklanki kremowego masła orzechowego2largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)170Orzechy dowolne (posiekane)1/3 szklanki mąki uniwersalnej lub 1 ½ szklanki (6 oz) białej lilii1/3 szklanki mąki uniwersalnej lub 1 ½ szklanki (6 oz) białej lilii1barwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania4(zima)krem lub pół i półkrem lub pół i pół3(zima)Olej roślinny do posmarowania i głębokiego smażeniaOlej roślinny do posmarowania i głębokiego smażenia2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiCool WhipCool Whip1(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)1mała szczypta solimała szczypta soli2(zima)śmietana, temperatura pokojowaśmietana, temperatura pokojowa2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimaślanka lub mleko zalane pół łyżki octumaślanka lub mleko zalane pół łyżki octu596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimasło niesolone, stopionemasło niesolone, stopione8(zima)masło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone1niesłodzone naturalne kakao (Hershey ' s)niesłodzone naturalne kakao (Hershey ' s)1(może być lub przeglądać)6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej11 funt cukinii,ekstrakt wanilii ekstrakt waniliiekstrakt wanilii ekstrakt wanilii11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicukier cukierniczy, przesiać lub napowietrzyć przed użyciemcukier cukierniczy, przesiać lub napowietrzyć przed użyciem
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn