Czekolada Mleczna-Kora Miętowa
Czekolada mleczna-Kora mięty pieprzowej wymaga mniej więcej 6 godzin i 25 minut od początku do końca. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1119 kalorii, 10g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz patyczki precla, kromki czekolady mlecznej, cukierki mięty pieprzowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekolada Mleczna-Kora Miętowa, Kora Czekoladowo-Miętowa, oraz Kora Czekoladowo-Miętowa.
Instrukcje
Linia 1 (15 - x 10-inch) galaretka-roll patelnia z pergaminem; tłuszcz z masłem. Mikrofalowe kromki czekolady mlecznej w dużej misce W Wysokiej 1 do 2 minut lub do stopienia i gładkie, mieszając w odstępach 45 sekund. Delikatnie wymieszać kawałki ciastek, patyczki precla i 3/4 szklanki grubo posiekanych cukierków.
Rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Posypać 1/2 szklanki grubo posiekanych cukierków.
Odstawić do twardego (około 6 godzin). Złamać lub pokroić na kawałki. Przechowywać w chłodnym miejscu do 3 dni.
Uwaga: testowaliśmy z ciasteczkami Oreo Double Delight Mint 'N Creme. Nie zamrażać kory. Zamrażanie spowoduje sproszkowaną białą powłokę o nazwie bloom.