Najlepsze Czekoladowe Brownies
Najlepsze czekoladowe Brownies może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 461 kalorii, 5G białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ser mascarpone, śmietanę, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Hershey ' s Ultimate Chocolate Brownies / czekoladowo-matowe Brownies, Słodkie i słone Brownies: ciemna czekolada Fudge Brownies z Dulce De Leche, oraz One Pan Brownies (Potrójnie Czekoladowe Ciasteczka Krówkowe).
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: skala uncji
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. masło 8 przez 8-calowy kwadratowy patelni i odstawić.
W małym rondlu roztopić masło i doprowadzić do wrzenia.
Umieścić posiekaną czekoladę w dużej misce.
Wlać gorące masło i odstawić na 30 sekund. Mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia. Przesiać cukier i kakao w proszku. Ubić mascarpone, jajka i wanilię, mieszając na gładką masę. Delikatnie złożyć mąkę i sól do ciasta.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni do pieczenia i równomiernie rozprowadzić.
Piec przez 45 do 50 minut, lub aż Drewniany szaszłyk włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić przez 10 do 15 minut.
Rozprowadź ciepły Ganache na ciastkach. Pozwól Ganache całkowicie ustawić przed cięciem na kwadraty.
Umieścić czekoladę w dużej misce i odstawić. W małym rondlu na średnim ogniu wymieszać śmietanę i masło do temperatury poniżej wrzenia.
Wlać gorącą mieszaninę na czekoladę i odstawić na 30 sekund. Mieszaj mieszaninę, aż będzie gładka.
Ganache należy stosować do rozprowadzania na ciepło.