Grillowana Pizza z kiełbasą i pieprzem

Grillowana Pizza z kiełbasą i pieprzem
Grillowana kiełbasa i pieprz Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka papryki, kiełbasy z indyka, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Spróbuj Chuda Grillowana kiełbasa i papryka Pizza, Grillowana wędzona kiełbasa i papryka Pizza, oraz Pizza z kiełbasą z grilla z sałatką z papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umieść kiełbaski na grillu na średnim ogniu. Cover grill; gotować 18 do 20 minut, obracając od czasu do czasu, aż Nie różowy w środku. Ostudzić 5 minut; pokroić pod kątem na plastry 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Tymczasem Wytnij arkusz folii o wymiarach 18x12 cali; umieść na dużym arkuszu ciastek. Folię spryskać sprayem do gotowania. Rozwałkuj ciasto na folię. Zaczynając od środka, naciśnij ciasto na prostokąt 14x10 cali. Spryskaj ciasto sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Obróć prostokąt ciasta bezpośrednio na stojak do grilla; odklej folię i zwróć folię na arkusz ciastek, rozpylony bokiem do góry. Gotować odkryte na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnio niskich węgli 2 do 4 minut lub aż dno będzie złotobrązowe. (Uważaj, aby zapobiec spalaniu.) Z szeroką metalową tokarką do naleśników, obróć skorupę. Gotować 1 do 2 minut dłużej lub aż dno jest ustawione, ale nie brązowy. Ostrożnie wyjmij z grilla; umieść rumianą stronę na folii. Zamknij grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Wierzchnia skorupa równomiernie z sosem do pizzy, bazylią, 1 3/4 szklanki sera, kiełbaski z indyka i papryki. Wierzch z pozostałą 1/4 szklanki sera. Przesuń pizzę z folii na grill. Przykryć grill; gotować od 3 do 5 minut dłużej lub do czasu, aż skórka będzie złoty kolor i ser topi się. Aby służyć, pokrojone w 6 rzędów mają wszystkie polewy gotowe do pracy-skorupa gotuje się szybko. Jeśli skorupa gotuje się zbyt szybko, przenieś pizzę do chłodniejszej części grilla lub zmniejsz ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa Z IndykaKiełbasa Z Indyka
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Sos Do PizzySos Do Pizzy
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn