Czekolada Kix Toffi Kora

Czekolada Kix Toffi Kora
Czekolada Kix toffi kora może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 182 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ekstrakt z wanilii, półsłodkie chipsy czekoladowe, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Toffi Heath Bar Czekolada Kora, Gorzka Czekolada & Toffi Kora Makadamia, oraz Kora czekoladowa z orzechów nerkowca i orzechów laskowych toffi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 12-przez 17-calowy galaretki roll pan z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Na ImprezyNa Imprezy
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
2
Wylać Kix na patelnię w jednej warstwie, grupując płatki razem tak ciasno, jak to możliwe. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
3
W średnim rondlu rozpuścić masło na średnim ogniu, często mieszając łopatką. Po rozpuszczeniu masła dodaj brązowy cukier i wanilię, mieszając, aby połączyć. Gotować, aż mieszanina będzie nawet ciemnobrązowy kolor i zaczął bańki, o 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii1 Cała Laska Wanilii
ArachidArachid
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4
Zdjąć z ognia i mżawka nad Kix, za pomocą szpatułki delikatnie rozprzestrzeniać w razie potrzeby, aż wszystkie kawałki są pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
5
Pieczemy płatki zbożowe, aż mieszanina masła zacznie bąbelkować, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
6
Wyjąć z piekarnika i posypać równomiernie kawałkami czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
7
Niech czekolada odpoczynek na kilka minut, aby umożliwić ciepło do stopienia czekolady. Dokładnie rozprowadzić czekoladę równomiernie szpatułką, aby wszystkie płatki były przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
8
Posypać solą i przechowywać w lodówce, aż czekolada zestawy i twardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
9
Pokroić w kwadraty lub rozbić i służyć. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 2 dni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn