Dynia Piżmowa Klonowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj klonową dynię piżmową. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 2G tłuszczu i w sumie 234 kalorii. Za $1.75 za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne dieta. Jeśli masz pod ręką masło, mielony kardamon, zmielone ziele angielskie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 47%. Ten wynik jest solidny. Dynia Piżmowa Duszona Klonowo, dynia piżmowa z klonem, oraz Puree Z Dyni Piżmowej Klonowej są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Pokrój dynię wzdłuż na pół; wyrzuć nasiona.
Umieść ściętą stroną do dołu w naczyniu nadającym się do kuchenki mikrofalowej; dodaj 1/2 cala. gorącej wody. Kuchenka mikrofalowa, bez przykrycia, na wysokim poziomie przez 12-14 minut lub do miękkości.
W międzyczasie w małej misce wymieszaj syrop, rodzynki, masło, kardamon i ziele angielskie; odstawić. Gdy squash jest wystarczająco chłodny, aby go obsłużyć, usuń skórkę i pokrój na 1 cal. kawałki.
Miejsce w 13. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 20 minut. Odkryć; piec 10-15 minut dłużej lub do miękkości dyni.