Czekolada I Masło Orzechowe Chip Ciastka Batony

Czekolada I Masło Orzechowe Chip Ciastka Batony
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać czekolady & masło orzechowe Chip Cookie bary spróbować. Ten przepis służy 36 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka niebielonej mąki, chipsy czekoladowe, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 71 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Masło Orzechowe Czekolada Chip Ciastka Batony, Batoniki Z Masłem Orzechowym / Czekoladą, oraz Masło Orzechowe Czekolada Chip Ciastka Batony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spray 10×15 calowy Jelly roll pan sprayem do pieczenia. W przypadku grubszych prętów można użyć patelni 9×13 cali, ale prawdopodobnie będziesz musiał dostosować czas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać i ustawić aside.In kolejna duża miska, połączyć gorące roztopione masło i brązowy cukier, mieszając, aż będzie gładka. Pozostawić mieszaninę do lekkiego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Mieszamy w mieszaninie mąki. Upewnij się, że mieszanka jest chłodna (nie chcesz zbyt szybko topić wiórów!) następnie dodajemy żele i orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
4
Ciasto rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Piec batony przez 24 do 26 minut, aż ich wierzch będzie błyszczący i złoty. Nie przesadzaj (ja trochę niedorobiłem), bo batony będą suche; Tester ciasta włożony do środka nie wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Wyjąć pręty z piekarnika i schłodzić do temperatury pokojowej przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn