Roladki Jajeczne Nadziewane Krabem Z Sosem Imbirowo-Limonkowym

Roladki Jajeczne Nadziewane Krabem Z Sosem Imbirowo-Limonkowym
Przepis Roladki jajeczne wypełnione Krabem z sosem imbirowo-limonkowym jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 2G białka, oraz 21 g tłuszczu. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok z limonki, owijki do jajek, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako tania przystawka. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Poduszki krabowe z pikantnym sosem sojowo-limonkowym, Ciastka krabowe ze słodkim sosem chili i imbirem, oraz Sajgonki z sosem marchewkowo-imbirowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść owijkę z jajkiem na powierzchni roboczej. Centrum 3 Tbs. mięso krabowe na opakowaniu, tworząc z niego kłodę. Wchodzisz na rogu najbliżej Ciebie mocno nad wypełnieniem, a następnie nakładają się na prawo i lewo rogi. Następnie, jakby formując papierosa, szczelnie zwijaj owijkę, zwilżając koniec mokrymi opuszkami palców. Naciśnij, aby uszczelnić. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i Krabem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku do 300 stopni. Gotować bułki, 5 na raz, obracając raz, aż blond, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Odcedzić, schłodzić i przechowywać w lodówce w torbie z zamkiem błyskawicznym. (Może być przygotowany do tego punktu do 3 dni wcześniej.) Reserve oil.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Kilka godzin przed podaniem wymieszać składniki sosu do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
5
Piekarnik rozgrzać do 200 stopni. Podgrzej olej do 375 stopni w holenderskim piekarniku. Gotować rolki ponownie, 5 na raz, obracając raz, aż chrupiące i złociste, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Odcedzić na stojaku ustawionym na blasze z ciastkami i wstawić do ciepłego piekarnika; można trzymać do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Każdą roladę pokroić na trzy części, posypać kolendrą i podawać z sosem do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia1
Magazyn