Czarny zakazany ryż z brzoskwiniami i groszkiem przystawki może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,03 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. 123 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, olej z pestek winogron, groszek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj Czarny zakazany ryż z brzoskwiniami i groszkiem, Czarny zakazany ryż z krewetkami, brzoskwiniami i groszkiem, oraz Bezmięsny poniedziałek: Czarny smażony ryż z groszkiem i szalotkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W przypadku ryżu: w średnim rondlu, doprowadzić wodę, ryż, imbir i sól do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć patelnię i gotować, aż ryż będzie miękki, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania