Czarno-białe Brownie Pops
Czarno-białe Brownie Pops może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 292 kalorie, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz betty supreme frosted brownie mix, betty decorating decors chocolate sprinkles, Paper Lollipop sticks i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czarno-Białe Batoniki Brownie, Brownie Pops, oraz Owl Brownie Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Odstawić lukier z mieszanki brownie. Dodać i piec brownie wymieszać zgodnie z zaleceniami na polu, przy użyciu wody, oleju i jajka. Całkowicie fajne.
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. Pokruszyć schłodzone ciasteczka do dużej miski.
Dodaj zarezerwowany lukier; dobrze wymieszaj. Kształt mieszaniny przez łyżki stołowe do kulek; umieścić na arkuszu cookie. Zamrozić co najmniej 15 minut.
Melt candy topi się zgodnie z zaleceniami na torbie.
Umieścić posypki w małej misce.
Usuń kilka kulek brownie z zamrażarki na raz. Zanurz końcówkę 1 patyczka lizaka w roztopionym cukierku i włóż patyczek mniej więcej w połowie do 1 kulki brownie.
Delikatnie obracaj każdą kulkę brownie w roztopionym cukierku, aż do powleczenia; dotknij nadmiaru.
Toczyć w posypce. Poke przeciwległy koniec kija w bloku pianki.