Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc daj cytrynowo-Tymiankową mąkę kukurydzianą szybki chleb. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz tymianek, Skórka z cytryny, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Szybki Chleb Cytrynowo-Tymiankowy, Cytrynowy Tymianek Szybki Chleb, oraz Chleb Żurawinowo-Kukurydziany Szybki.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
3
Mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól połączyć w średniej misce, mieszając mieszaninę trzepaczką.
Wyjmij patelnię z piekarnika(nie wyłączaj piekarnika).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
11
Masło skropić równomiernie na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
12
Piec dodatkowe 20 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 5 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.