Cytrynowe Babeczki Shandy
Babeczki Lemon Shandy mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz cukier puder, olej roślinny, ciasto mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Letnie Babeczki Shandy, Jabłko, cytryna i Gin Shandy, oraz Drink & Dish: Lemon Shandy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Dodać ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu, za pomocą mix ciasto, 1 szklanka piwa, oleju i jaj. Wymieszać 2 łyżeczki skórki z cytryny. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (około 2/3 pełne).
Piec 20 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W dużej misce, beat twarożek, masło i sól z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do wymieszania. Ubić 2 łyżki piwa, 1 łyżeczkę skórki cytrynowej i sok z cytryny. Ubij w cukrze pudrze do wymieszania. Jeśli lukier jest zbyt gęsty, ubić więcej piwa, kilka kropli na raz. Lodowe babeczki. Tuż przed podaniem skropić miodem i udekorować klinami cytrynowymi. Przechowywać luźno w lodówce.