Cytrynowy miód glazurowany marchew wymaga około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 74 centy za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 14 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i wegetariański dieta. Jeśli masz pod ręką sok z cytryny, masło, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Będzie hitem w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Kilku osobom bardzo spodobał się ten dodatek. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy obejmują Marchew Glazurowana Pistacjowa,Cytrynowa I MIODOWA, Marchew Szkliwiona Miodem, oraz Marchew szkliwiona miodowo-sojowa.
Instrukcje
1
Przynieś marchew i wystarczająco dużo wody, aby przykryć do wrzenia w rondlu; zmniejsz ogień do średnio-wysokiej i kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż marchew będzie miękka, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Odcedzić i odstawić.
3
Masło rozpuścić na dużej patelni na małym ogniu; wymieszać z miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj sok z cytryny i imbir. Zwiększ ciepło do średniego i mieszaj marchewkę, aż będzie dobrze pokryta. Kontynuuj gotowanie, aż zgęstnieje, około 5 minut więcej.