Cytryna Miód Glazura Marchew

Cytryna Miód Glazura Marchew
Cytrynowy miód glazurowany marchew wymaga około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 74 centy za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 14 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i wegetariański dieta. Jeśli masz pod ręką sok z cytryny, masło, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Będzie hitem w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Kilku osobom bardzo spodobał się ten dodatek. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy obejmują Marchew Glazurowana Pistacjowa,Cytrynowa I MIODOWA, Marchew Szkliwiona Miodem, oraz Marchew szkliwiona miodowo-sojowa.

Instrukcje

1
Przynieś marchew i wystarczająco dużo wody, aby przykryć do wrzenia w rondlu; zmniejsz ogień do średnio-wysokiej i kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż marchew będzie miękka, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić i odstawić.
3
Masło rozpuścić na dużej patelni na małym ogniu; wymieszać z miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj sok z cytryny i imbir. Zwiększ ciepło do średniego i mieszaj marchewkę, aż będzie dobrze pokryta. Kontynuuj gotowanie, aż zgęstnieje, około 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MarchewMarchew
ImbirImbir
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn