Cynamonowy Tost Crunch ® Ice Cream Pie

Cynamonowy Tost Crunch ® Ice Cream Pie
Cynamonowy Tost Crunch ® Ice Cream Pie może być tylko deserem, którego szukasz. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, bitą polewę, płatki zbożowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cynamonowy Tost Crunch ® Ice Cream, Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W ungreased 10-calowy talerz deep-dish pie, wymieszać 3 szklanki pokruszone płatki i roztopione masło z widelcem, aż dobrze połączone. Naciśnij mieszaninę mocno w dolnej i górnej części płyty pie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ZbożaZboża
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
2
Rezerwy kilka łyżek karmelu polewa do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
3
Pozostałą polewę wlać na dno Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
4
Pozostawić lody lekko zmiękczyć podczas opiekania kokosa. W 3-quart nonstick rondel, ciepło Kokosowe na dużym ogniu, stale mieszając, aż kokosowy jest złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Kokosowe przelać na talerz; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
6
Łyżka lekko zmiękczonych lodów do dużej miski. Wymieszać w 1/2 szklanki prażonego kokosa. Łyżka lodów do skorupy wyłożonej pie płyty, za pomocą szpatułki do tworzenia kopiec w środku skorupy. Zamrozić do twardości, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
KokosKokos
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
Aby służyć, rozłóż bitą polewę na wierzchu lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
LodyLody
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
8
Skropić karmel polewa na poszczególnych porcjach ciasta; posypać 1/4 szklanki płatków i tosty Kokosowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
KokosKokos
ZbożaZboża

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Lody można łączyć z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn