Cynamon Pomarańczowy Indyk Scaloppini
Cynamon pomarańczowy Turcja Scaloppini może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.22 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka oleju canolan, sól i pieprz, sok pomarańczowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Peppery Turkey Scaloppini, Kurczak Scaloppini, oraz Conch Scaloppini.
Instrukcje
Połącz cynamon i czosnek z odrobiną soli i pieprzu; przetrzyj obie strony kotletów z indyka.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać przyprawione kotlety i smażyć przez 2 do 3 minut z każdej strony, aż ładnie zarumienią się na zewnątrz, ale nie do końca ugotowane.
Wyjąć z patelni i odstawić na bok; utrzymywać ciepło.
Wlać sok pomarańczowy i sok z cytryny do patelni, mieszając w dowolnych kawałkach żywności, które są przyklejone do patelni. Doprowadzić do wrzenia i zwrócić indyka na patelnię. Zmniejszyć ogień do medium, i gotować, aż ciecz zmniejszy się o połowę, 10 do 15 minut.