Curry calabaza zupa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.24 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i zbierz sól, ząbki czosnku, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Calabaza, kukurydziana i kokosowa, Crema de Ahuyaman o Calabaza (zupa dyniowa), oraz Wielki Calabaza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 4 składniki na wyłożonej folią patelni z galaretką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
2
Piec w 400 przez 30 minut lub do miękkości squasha. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Następnie podsmażyć 3 składniki w kapiących boczku na dużej patelni do miękkości. Wymieszać w proszku curry; tost 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z Boczku
Curry W Proszku
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj calabaza, pastę curry, tymianek i liść laurowy; wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Curry
Liście Laurowe
Tymianek
5
Dodać bulion i śmietanę; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Stado
6
Mieszaninę przecieru w blenderze, wlać przez sitko z drutu i nacisnąć tylną łyżką. Doprawić solą i białym pieprzem do smaku.