Curry owocowe z migdałami
Curry owocowe z migdałami to bezmleczne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz złote rodzynki, kawałki ananasa w ciężkim syropie, mocno brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest raczej złe. Spróbuj Migdały Curry, słodkie migdały Curry, oraz Curry jęczmień z rodzynkami i migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić owoce, rezerwując 3/4 szklanki płynu. Odstawić odsączone owoce i płyn na bok.
Połącz brązowy cukier i mąkę w rondlu; dobrze wymieszaj. Stopniowo mieszać w zastrzeżonej cieczy.
Dodać margarynę i rodzynki; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina się zagotuje. Gotować, stale mieszając, 1 minutę.
Wyjąć z ognia; wymieszać z winem i curry.
Łyżka odsączyć owoce do naczynia do pieczenia 11-x 7-x 1 1/2 cala; wlać mieszaninę wina na owoce.
Posypać pokrojonymi migdałami.
Piec, Odkryte, w 350 przez 25 do 30 minut lub do dokładnie ogrzanego.