Cukinia, zioła i ryż Filo Pie & Nigella
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 390 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Jeśli 1,17 zł za porcję spadki w budżecie, cukinia, zioła i ryż Filo Pie & Nigella może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, dojrzały cheddar, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto Filo Z Cukinią I Ciecierzycą, Ryż z cukinią z fetą i oliwkami, oraz Nigella ' s Breakfast Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 190c.
W misce wymieszaj cukinie, ryż, cebulę, ser, jajka, olej i zioła. Sezon
Weź arkusz ciasta filo, posmaruj roztopionym masłem i ułóż naczynie o pojemności 1,5 litra piekarnika, umieszczając je z boku masła. Dodawaj arkusze, dopóki nie zostanie Ci jeden.Przełóż nadzienie do naczynia, a następnie złóż na końcach ciasta, aby zamknąć nadzienie. Zmiksuj ostatni arkusz filo i połóż na wierzchu, posmaruj masłem i włóż do boków naczynia.
Piec 45 minut, Podawać na ciepło.