Cukinia, zioła i ryż Filo Pie & Nigella

Cukinia, zioła i ryż Filo Pie & Nigella
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 390 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Jeśli 1,17 zł za porcję spadki w budżecie, cukinia, zioła i ryż Filo Pie & Nigella może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, dojrzały cheddar, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto Filo Z Cukinią I Ciecierzycą, Ryż z cukinią z fetą i oliwkami, oraz Nigella ' s Breakfast Bars dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 190c.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W misce wymieszaj cukinie, ryż, cebulę, ser, jajka, olej i zioła. Sezon
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Weź arkusz ciasta filo, posmaruj roztopionym masłem i ułóż naczynie o pojemności 1,5 litra piekarnika, umieszczając je z boku masła. Dodawaj arkusze, dopóki nie zostanie Ci jeden.Przełóż nadzienie do naczynia, a następnie złóż na końcach ciasta, aby zamknąć nadzienie. Zmiksuj ostatni arkusz filo i połóż na wierzchu, posmaruj masłem i włóż do boków naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Piec 45 minut, Podawać na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn