Crumb Crust Pumpkin Pie
Crumb Crust Pumpkin Pie wymaga około 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 310 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, wafle waniliowe, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 72 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Crumb Crust Pumpkin Pie, Ciasto Z Dyni W Imbirowej Skorupce Z Orzechów Pekan, oraz Mrożone Ciasto Dyniowe Z Skórką Gingersnap Crumb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać okruchy opłatka, masło i cukier, aż do wymieszania; naciśnij na dolnej i górnej stronie 9-calowej płyty pie.
Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy. Stopniowo dodawać mleko, ubijając po każdym dodaniu aż do wymieszania. I suchy budyń wymieszać, dynia i przyprawy; ubić na niskiej prędkości 1 min. albo aż do wymieszania. Wymieszać w 1/2 szklanki chłodnego Bata.
Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy. Top z pozostałym Cool WHIP.