Creole Scallop Cakes to bezmleczny i pescatarian przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Za 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka tymianku, majonezu, przegrzebków morskich i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Curry Scallop Cakes, Pachnące Ciasta Z Muszelek Morskich Z " Jednego Dobrego Dania, oraz Przegrzebek Ceviche na czarnych ciastach makaronowych z salsą kolendry.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze 10 składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Umieść przegrzebki w robocie kuchennym; przykryj i pulsuj, aż po prostu puree. Złożyć do mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
3
W płytkiej misce wymieszaj bułkę tartą, pietruszkę i pieprz. Upuść 2 łyżki mieszanki przegrzebków do mieszanki miękiszu. Delikatnie pokryj i uformuj w 1/2 cala.- gruby patty. Powtórz z pozostałą mieszaniną. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 30 minut.
Pinot Noir, Chardonnay i Chenin Blanc to moje najlepsze typy przegrzebków. Chardonnay i chenin blanc świetnie pasują do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli Twoje przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzonego pinot noir. Winnica Le Cadeau Rocheux Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 49 dolarów za butelkę.