Creole Scallop Cakes

Creole Scallop Cakes
Creole Scallop Cakes to bezmleczny i pescatarian przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Za 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka tymianku, majonezu, przegrzebków morskich i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Curry Scallop Cakes, Pachnące Ciasta Z Muszelek Morskich Z " Jednego Dobrego Dania, oraz Przegrzebek Ceviche na czarnych ciastach makaronowych z salsą kolendry.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze 10 składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Umieść przegrzebki w robocie kuchennym; przykryj i pulsuj, aż po prostu puree. Złożyć do mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
W płytkiej misce wymieszaj bułkę tartą, pietruszkę i pieprz. Upuść 2 łyżki mieszanki przegrzebków do mieszanki miękiszu. Delikatnie pokryj i uformuj w 1/2 cala.- gruby patty. Powtórz z pozostałą mieszaniną. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Tymczasem w małej misce ubij majonez, musztardę, sok z cytryny, sok jabłkowy i przyprawy. Przykryj i wstaw do lodówki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Na dużej patelni na średnim ogniu gotuj paszteciki w oleju partiami przez 2-3 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Odcedź na ręczniku papierowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Podawać z aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)niesłodzony sok jabłkowyniesłodzony sok jabłkowy1(może być lub przeglądać)Przyprawa CajunPrzyprawa Cajun796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiChorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)11 funt cukinii,Przyprawa kreolskaPrzyprawa kreolska2(może być lub przeglądać)Przyprawa kreolskaPrzyprawa kreolska4(może być lub przeglądać)suszone płatki pietruszkisuszone płatki pietruszki1jajko, pobitejajko, pobite1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekane liście kopru włoskiegoposiekane liście kopru włoskiego1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mielony świeży tymianekmielony świeży tymianek4ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone2(może być lub przeglądać)grubo zmielony pieprzgrubo zmielony pieprz796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimusztarda MIODOWAmusztarda MIODOWA2(zima)musztarda MIODOWAmusztarda MIODOWA2(zima)drobno posiekany por (tylko biała porcja)drobno posiekany por (tylko biała porcja)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana2(może być lub przeglądać)przyprawa cytrynowo-pieprzowa bez soliprzyprawa cytrynowo-pieprzowa bez soli2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipanko (Japońska) bułka tartapanko (Japońska) bułka tarta11 funt cukinii,Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula2(zima)drobno posiekana słodka czerwona paprykadrobno posiekana słodka czerwona papryka454Orzechy dowolne (posiekane)przegrzebki morskieprzegrzebki morskie1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiprzyprawiona bułka tartaprzyprawiona bułka tarta

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc

Pinot Noir, Chardonnay i Chenin Blanc to moje najlepsze typy przegrzebków. Chardonnay i chenin blanc świetnie pasują do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli Twoje przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzonego pinot noir. Winnica Le Cadeau Rocheux Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 49 dolarów za butelkę.
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn