Creole Catfish Grill

Creole Catfish Grill
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Creole Catfish Grill może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 162 kalorie, 17g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, filety z suma hodowane na farmie, dressing i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Sum Kreolski, Kanapki Z Sumem Kreolskim, oraz Sum kreolski z sosem tatarskim.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w płytkim naczyniu; umieść ryby w pojedynczej warstwie nad mieszaniną dressing, zwracając się do płaszcza ryb. Przykryć i marynować w lodówce 30 minut, obracając rybę raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Usuń rybę z marynaty, odrzucając marynatę. Ułóż ryby w dużym drucianym koszu do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; umieść kosz na stojaku do grillowania na średnio gorących węglach (350 do 400). Grill, pod przykryciem, 8 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem. W razie potrzeby posypać papryką i podawać z plasterkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn