Cream Cheese Penguins
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Cream Cheese Penguins spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. Ten przepis służy 18 i kosztuje 20 centów za porcję. 11785 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jeśli masz oliwki, marchew, oliwki jumbo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cream Cheese Penguins, Igloo z serkiem kremowym Pingwiny, oraz Pingwiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij rozcięcie od góry do dołu, wzdłuż, Z Boku każdej oliwki jumbo. Ostrożnie włóż około 1 łyżeczki twarogu do każdej oliwki. Pokroić marchewkę na osiemnaście 1/4 cala grube rund; wyciąć małe wycięcie z każdego plasterka marchwi do postaci stóp. Zapisz wycięty kawałek i naciśnij na środek małej oliwki, aby utworzyć dziób. Jeśli to konieczne, wyciąć małą szczelinę w każdej oliwce przed włożeniem dzioba.
Na plaster marchwi ułożyć dużą oliwkę, dużą dziurkę w dół. Następnie Ustaw małą oliwkę na dużą oliwkę, dostosowując tak, aby dziób, Klatka piersiowa z serem śmietankowym i wycięcie w plasterku marchewki ustawiły się w linii. Zabezpieczyć wykałaczką.