Cran - Ginger Granita
Cran - Ginger Granita wymaga około 6 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 17 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 106 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Mieszanka soku żurawinowo-jabłkowego, naturalnego piwa imbirowego, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Cran-sos jagodowy z kandyzowanym imbirem, Jamajska i imbirowa Granita, oraz Trawa Cytrynowa + Imbirowa Granita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1 szklankę napoju z sokiem żurawinowo-jabłkowym i cukrem w 2-qt. rondel. Gotować na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia i całkowicie ostudzić.
Połączyć cran-syrop, pozostałe 2 szklanki soku napój, i imbir ale.
Wlać do 3 pojemników na kostki lodu i zamrozić 1 1/2 godziny lub do prawie zamrożenia.
Przenieś kostki do blendera lub robota kuchennego i pulsuj, aż będą sypkie.
Wlać błoto do patelni 13" x 9 " i zamrozić 3 1/2 godziny lub do zamrożenia.
Aby służyć, zeskrobać granitę na patelni z zębami widelca, aż będzie puszysta. Łyżkę do szklanek deserowych i podawać natychmiast.
* Naturalny ginger ale ma intensywny gingery smak. Znajdziesz go w alejce napojów bezalkoholowych lub z piwami, zwłaszcza na ekskluzywnych rynkach.