Coupe Glacée Beza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj bezy Coupe Glacée. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 278 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, miód, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Creme Vichyssoise Glacee, Coupe de Ville, oraz Soupe glacée aux cosses de petits Pois Recette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 93°. blacha do pieczenia Linea papierem do pieczenia.Za pomocą miksera elektrycznego, beat jaj whiteson średnio wysokiej prędkości w średnim bowluntil biały i spieniony. Po uruchomieniu miksera stopniowo dodawaj cukier przez łyżki stołowe, ubijając, aż beza będzie sztywna i błyszcząca.Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii.
Dodaj pieniądze i kontynuuj bicie, dopóki nasiona nie zostaną równomiernie rozproszone i nie pozostaną żadne smugi pieniędzy. Drop bezy przez stertytablespoonfuls na przygotowaną blachę do pieczenia.
Piec do wyschnięcia i lekko złocistego, około 2 godzin.
Niech bezy ostygną na arkuszu (będą chrupkie jak ostygną).
Połącz jagody, miód i sok z cytryny w mediumbowl. Rzucać, aby połączyć.
Odstawić na roomtemperatura przez co najmniej 1 godzinę, aby umożliwić tworzenie sięjuices.
Grubo kruszą bezy. Podziel jagody i soki między małe miseczki.Łyżka lodów waniliowych do każdej miski. Top z pokruszonymi bezami.