Confit jabłkowo-cebulowy Crostini

Confit jabłkowo-cebulowy Crostini
Jabłko i cebula Confit Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 347 kalorii, 5G białka, oraz 25g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Za $1.11 za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i weź ocet jabłkowy, liście tymianku, jabłko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 32 minuty. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cebula Confit Crostini, Łopatka wieprzowa duszona cydrem z karmelizowaną cebulą i konfiturą jabłkową, oraz Crostini Z Karmelizowanej Cebuli I Jabłka dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Do konfitury: na patelni z wysokimi ścianami podgrzej masło i olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cebulę, plasterki jabłka, sól i pieprz. Gotuj, aż cebula zacznie mięknąć, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Dodaj ocet, syrop klonowy i tymianek. Zmniejsz ogień i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż cebula i jabłka będą bardzo miękkie, około 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Umieść ruszt piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Skrop olejem i piecz na lekko złoty kolor, 12 do 14 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjmij blachę do pieczenia z piekarnika i umieść kwadraty gorgonzoli na ciepłych grzankach. Nałóż confit na ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Posyp posiekanym tymiankiem i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
8
Uwaga kucharza: zamroź gorgonzolę na 20 minut, aby ułatwić krojenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 32 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn