Clementine-Salsa Żurawinowa
Clementine - Salsa żurawinowa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 23 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, żurawinę, pieprz jalapeño i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cranberry Clementine Salsa Fresca, Salsa Clementine, oraz Pasztety z kurczaka z salsą Clementine.
Instrukcje
Przeciąć sekcje klementynki na pół.
Połącz wszystkie składniki; przykryć i odstawić 1 godzinę.
* Mrożona żurawina, rozmrożona, może być zastąpiona.
Spróbuj Tego Twista! Salsa pomarańczowo-żurawinowa: Zastąp 2 pomarańcze pępkowe klementynkami. Sprawia, że 1 1/2 szklanki.