Clementine-Salsa Żurawinowa

Clementine-Salsa Żurawinowa
Clementine - Salsa żurawinowa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 23 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, żurawinę, pieprz jalapeño i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cranberry Clementine Salsa Fresca, Salsa Clementine, oraz Pasztety z kurczaka z salsą Clementine.

Instrukcje

1
Przeciąć sekcje klementynki na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlementynaKlementyna
2
Połącz wszystkie składniki; przykryć i odstawić 1 godzinę.
3
* Mrożona żurawina, rozmrożona, może być zastąpiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
4
Spróbuj Tego Twista! Salsa pomarańczowo-żurawinowa: Zastąp 2 pomarańcze pępkowe klementynkami. Sprawia, że 1 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlementynaKlementyna
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn