Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Cioppino. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 567 kalorii, 45g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 7,22 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz butelkowany sok z małży, wino, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Cioppino, Cioppino, oraz Cioppino.
Instrukcje
1
Gotować czosnek, cebula, liść laurowy, oregano, i pieprz czerwony płatki z solą i pieprzem w oleju w 8-quart ciężki garnek na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż cebula zmięknie, o 5 protokół. Wymieszać paprykę i pastę pomidorową i gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Sól I Pieprz
Pasta Pomidorowa
Papryka
Liście Laurowe
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Czosnek
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o około połowę, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
3
Dodaj pomidory z sokiem, sok z małży i bulion i gotuj na wolnym ogniu, pod przykryciem, 30 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Małży
Pomidor
Bulion
Sok
4
Podczas gdy gulasz gotuje się na wolnym ogniu, siekaj nogę kraba przez skorupę na 2-3 - calowe kawałki dużym ciężkim nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
5
Dodaj kawałki kraba i małże do duszenia i dusić, pod przykryciem, aż małże tylko otworzyć, 5 do 10 minut, sprawdzanie co minutę po 5 minut i przeniesienie otwarte małże do miski z szczypcami lub łyżką szczelinową. (Nieotwarte małże należy wyrzucić po 10 minutach.) Lekko sezon filety rybne, krewetki, i przegrzebki z solą i dodać do gulaszu, następnie dusić, pokryte, aż tylko gotowane przez, o 5 protokół. Wyrzuć liść laurowy, następnie wróć małże do garnka i delikatnie wymieszaj natkę pietruszki i bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
Liście Laurowe
Przegrzebki
Pietruszka-nać
Krewetki
Bazylia
Małże
Krab
Sól
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Szczypce
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Garnek
6
Podawać cioppino natychmiast w dużych miseczkach do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Uwaga kucharzy: gulasz bez owoców morza można zrobić 1 dzień wcześniej. Chłodne, odkryte, potem chłodne, przykryte. Doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu przed dodaniem owoców morza.