Ciocia Sally Cookies
Ciasteczka cioci Sally mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Ten przepis służy 72. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz melasę, zmielony cynamon, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Sally Ann Cookies, Piernikowe ciasteczka cioci Marianny, oraz Ciasteczka Melasowe cioci Marie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, śmietany razem 1 szklanka białego cukru i skrócenie do gładkiej. Wymieszać żółtka i melasę.
Mąkę, śmietanę z kamienia nazębnego, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i imbir wymieszać z mieszanką melasy na przemian z kwaśnym mlekiem. Przykryć i schłodzić przez 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości 1/8 cala.
Pokroić w prostokątne kształty(lubię używać spamu).
Umieść ciasteczka 1 cal od siebie na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane.
Wyjąć z blach do ostygnięcia na stojakach z drutu.
Aby lukier, połączyć 1 1/2 szklanki cukru, ocet, woda i pianki.
Dobrze wymieszać i umieścić nad garnkiem gotującej się wody. gdy pianki się stopią, wymieszaj białka.
Zdjąć z ognia i ubić mikserem elektrycznym przez 7 minut. Wymieszać z cukrem waniliowym i cukierniczym, aż do dobrze wymieszanego. Ciasteczka chłodzone mrozem.