Makaron z Zielonym oliwkowym Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z Zielonym Pesto oliwkowym. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 730 kalorii, 16G białka, oraz 35 g tłuszczu. Mieszanka oliwy z oliwek, kalamata, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Oliwkowy makaron Pesto + STAR Extra Virgin oliwa z oliwek gratis, Makaron Pesto Oliwkowe, oraz Śródziemnomorski Gulasz Wołowy Z Zielonym Oliwkowym Pesto.
Instrukcje
Ugotować spaghetti al dente, zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Rezerwy 1/2 szklanki wody makaronu i odsączyć.
Tymczasem, w robocie kuchennym, połączyć czosnek, zielone oliwki, pietruszka, i bazylia. Przy włączonym silniku powoli dodawaj oliwę z oliwek i przetwarzaj, aż olej zostanie w pełni włączony. Rezerwy 1/4 szklanki zielonego pesto z Oliwek do innego użytku. Z grubsza posiekać czarne oliwki i zarezerwować połowę do innego użytku. Na dużej patelni, na średnim ogniu, gotować Pozostałe pesto przez 2 minuty.
Dodaj spaghetti, zarezerwowaną wodę z makaronu, Pozostałe czarne oliwki, sól i gotuj, aż woda zostanie wchłonięta i spaghetti zostanie podgrzane.