Ciepły Dip Rzepa Zielona
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać ciepłą rzepę Zielony Dip spróbować. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 174 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz boczek, śmietana, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ciepły Dip Rzepa Zielona, Ciepły Dip Rzepa Zielona, oraz Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta.
Instrukcje
Boczek gotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 5 do 6 minut lub do chrupkości; usunąć boczek i osuszyć na ręcznikach papierowych, rezerwując 1 łyżkę. kapie w holenderskim piecu.
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorących kapiących 3 do 4 protokół.
Dodaj wino i gotuj 1 do 2 minut, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna holenderskiego piekarnika. Wymieszać z zieleniną rzep, następne 4 składniki i 1/2 szklanki parmezanu. Gotować, często mieszając, 6 do 8 minut lub aż ser topi się i mieszaninę dokładnie ogrzewa.
Przenieść do lekko nasmarowanego 1 1/2 qt. naczynie do pieczenia.
Posypać równomiernie pozostałym 1/4 szklanki parmezanu.
Broil 6 cali od ciepła 4 do 5 minut lub aż ser jest lekko rumiane.
Posypać równomiernie boczkiem.