Ciepły Dip krabowy to pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 3 i kosztuje $7.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 657 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz Panko bułkę tartą, ostry sos, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dip Krabowy Z Karczochami, Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta, oraz Ciepły Dip Krabowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak piekarnika 4 cale poniżej elementu brojlera i podgrzać brojlera. Masło średnio zapiekane danie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Dodać estragon i wino i mieszać, aż będzie gładka. Używając dużej szpatułki, złóż krabmięso, uważając, aby nie złamać grudek. Smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Crabmeat
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4
Przekładamy do przygotowanego naczynia i topujemy bułką tartą. Broil aż złoty kolor, około 5 minut, w zależności od siły brojlerów.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.