Ciepłe zwiędłe zimowe warzywa mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 758 kalorii, 22g białka, oraz 61 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $4.4 za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka oliwy z oliwek, miód, zimowej zieleni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 76%. Spróbuj Zwiędłe Zimowe Zielenie, Wilted Winter Greens & Black-Eyed Peas, oraz Wilted Greens z ciepłym Sherry Vingaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować miód i balsamiczny razem na średnim ogniu w dużej patelni saute, o 5 protokół. Toast orzechy włoskie na małej patelni; odstawić do ostygnięcia.
Stos zieleni na talerzu. Musztardę wymieszać w sosie balsamiczno-miodowym, następnie ubić około 1 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia; zalać zieleniną. Doprawić zieleninę solą i pieprzem, udekorować orzechami włoskimi, pestkami granatu, wiórami parmezanu i szalotką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Nasiona Granatu
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sos Pomidorowy Hunt's®
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki