Ciepłe szparagi z czarnym pieprzem parmezan Zabaglione
Ciepłe szparagi z parmezanem z czarnego pieprzu Zabaglione mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,76 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 13g białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka szparagów, pieprz, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 57%. Spróbuj Szparagi Z Czarnym Pieprzem - Pecorino Zabaglione, Grillowane szparagi z pieprzem Zabaglione, oraz Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi umyć i oderwać końce łodygi palcami. W podwójnym kotle (wystarczająco dużym, aby pomieścić szparagi w porcji wody) połącz żółtka, jajko i wino z trzepaczką, energicznie mieszając, aż powstanie pienista mieszanina.
Wyjąć masę jajeczną z ognia i wrzucić szparagi do dolnej połowy patelni i gotować 1 minutę i 15 sekund.
W międzyczasie masło, śmietanę, parmezan i czarny pieprz ubić na masę jajeczną i doprawić solą.
Szparagi wyjąć, odsączyć i podzielić na cztery talerze. SOS podzielić, posypać świeżym popękanym pieprzem i podawać.