Ciepłe oliwki z dzikimi ziołami
Ciepłe oliwki z dzikimi ziołami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Mieszanka gałązek tymianku, oliwa z oliwek extravirgin, gałązka rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczony kalafior z oliwkami i ziołami / ciepłe przyjęcie, Sałatka z ciecierzycy z ziołami prowansalskimi i oliwkami, oraz Fusilli z brokatem, oliwkami i ziołami z " nowej wegetariańskiej kuchni dla każdego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować 5 minut lub do ciepłego.
Umieścić mieszaninę oliwek w średniej misce; odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 6 godzin.
Oliwki odsączyć w durszlaku na misce; wyrzucić łodygi. Rezerwy oleju do innego użytku, w razie potrzeby.