Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ciepłego Fusilli z pomidorami i rukolą. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.12 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka rozdartych liści mięty, pomidorów koktajlowych, papryki smażonej lub garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fusilli z pomidorami, szpinakiem i Prosciutto, Fusilli z soczewicą, kiełbasą i pomidorami, oraz Fusilli Z Łososia Z Cukinią I Suszonymi Pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć pieprz do smażenia, czerwona cebula, jalapeo, czosnek, sok z cytryny i oregano. Doprawić solą i pieprzem i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj pomidory, oliwki, miętę, bazylię i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Ciasto Kukurydziane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Cienki-
3
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać sól, następnie dodać fusilli i gotować aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fusilli
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Dodaj fusilli do sosu wraz z Asiago i rukolą. Makaron wymieszać z sosem i podawać.