Ciemna Czekolada Pomarańczowy Blondies
Ciemna czekolada pomarańczowe Blondies może być tylko danie, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 42 centów za porcję. 27 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Wystarczy mieszanka soli, mąki, orzechów włoskich i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 20%, to danie nie jest tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Malina Ciemna Czekolada Blondies, Ciemna Czekolada I Orzechy Laskowe Blondies, oraz Blondie z gorzką czekoladą, orzechami włoskimi i szarymi solami morskimi.
Instrukcje
W małej misce masło śmietankowe i brązowy cukier na jasną i puszystą masę. Ubij jajko, skórkę pomarańczową i ekstrakty.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną; stopniowo dodawać do śmietany. W razie potrzeby dodaj kawałki czekolady i orzechy włoskie.
Rozłóż na 8 cali. x 4-w. Bochenek pokryty sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić na ruszcie.