Ciemna Czekolada Kokosowy Bananowy Chleb Naleśniki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać ciemną czekoladę kokosowy bananowy chleb naleśniki spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 361 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać mix, mleko kokosowe, czekolada, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciemna Czekolada Kokosowy Bananowy Chleb Naleśniki, Pełnoziarniste czekoladowe chipsy bananowe placki chlebowe z waniliową polewą kokosową, oraz Gorzka Czekolada Kokos Banan Wegańska Maca Brei dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zacznij od zrobienia ciasta naleśnikowego.
Umieścić Bisquick mix w średniej misce; dodać 1 1/4 szklanki mleka kokosowego, 3 łyżki miodu, olej, wanilia i jajko.
Wymieszać, aż po prostu połączone, uważając, aby nie overmix. Wymieszać z puree bananowym.
Odstawić ciasto na 5 do 10 minut.
Tymczasem zrobić syrop z miodu kokosowego.
Dodaj 1/3 szklanki mleka kokosowego i 1/3 szklanki miodu do rondla 1-quart; ciepła do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu około 10 minut lub aż zgęstnieje i syropy. Wymieszać wanilią. Odstawić i ogrzać do momentu użycia.
Rozgrzać dużą patelnię lub patelnię na średnim ogniu. Łyżka ciasto do rundy, i gotować, aż pęcherzyki tworzą się na górze, 2 do 3 protokół.
Dodać kawałki czekolady według uznania; włączyć i gotować 1 do 2 minut dłużej. Powtórz z pozostałym ciasto.
Podawać na gorąco z syropem. Jeśli syrop staje się zbyt gęsty, umieść go z powrotem na piecu z łyżką lub tak mleka kokosowego.