Cielęcina w stylu Triestu, z czerwoną kapustą: Scaloppine alla Triestina e Cavolo Rosso alla

Cielęcina w stylu Triestu, z czerwoną kapustą: Scaloppine alla Triestina e Cavolo Rosso alla
Cielęcina w stylu Triestu, z czerwoną kapustą: Scaloppine alla Triestinan e Cavolo Rosso alla wymaga około 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Za $4.14 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 33g białka, 42g tłuszczu i w sumie 715 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cebulę, jajko, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać czerwone jabłka, możesz podążać za tym daniem głównym z Jabłka Karmelowe jako deser. Z łyżką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Kotlety cielęce z szałwią, po Rzymsku Saltimboccan alla Romana, Kieszenie cielęce w stylu Valle d ' Aosta: Portafoglie alla Valdostana, oraz Jota triestina (zupa Fasolowo-kiszona z Triestu).

Instrukcje

1
Dopraw plastry cielęciny solą i pieprzem i pogłębiaj najpierw mąkę, następnie jajko, a następnie bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2
Na dużej patelni rozgrzej oliwę z oliwek na dużym ogniu, aż do wędzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Umieść plastry cielęciny na patelni i gotuj przez 3 minuty z pierwszej strony. W międzyczasie nadziewaj każdą oliwkę kilkoma kaparami, owiń anchois wokół każdej oliwki i odstaw na bok. Odwróć kawałki cielęciny i gotuj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodaj wino do patelni i wstrząśnij, aby odlać patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodaj masło i potrząśnij patelnią, aby zemulgować.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Umieść owiniętą oliwkę na każdym kawałku mięsa, a także jeden plasterek cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
7
Podawać z czerwoną kapustą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta CzerwonaKapusta Czerwona
8
Na dużej patelni rozgrzej oliwę na dużym ogniu i dodaj cebulę i plamkę. Gotuj do miękkości i zrumienienia, około pięciu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
SpeckSpeck
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Dodaj kapustę, Wino i ocet, dopraw solą i pieprzem i gotuj na średnim ogniu przez 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Dodaj pokrojone jabłka i gotuj przez dodatkowe 20 minut, a następnie podawaj na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn