Ciecierzyca W Anyżu Gwiazdkowym I Masala Daktylowa
Ciecierzyca w anyżu gwiazdkowym i Masala daktylowa może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 23. Sprawdza się jako niedroga przystawka. 57 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka pasty pomidorowej, oleju jadalnego, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Anyż Gwiaździsty Wieprzowy, Herbatniki z anyżem gwiazdkowym, oraz Purée z anyżu marchewkowo-gwiazdkowego dla podobnych receptur.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.