Ciasto śniadaniowe Kokosowe Chai wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten wegański przepis służy 9 i kosztuje $2.0 za porcję. Ten deser ma 164 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. mieszanka cukru wegańskiego, imbir, płatki owsiane, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Śniadaniowe Z Chlebem Kokosowo-Bananowym, Jagodowe ciasto owsiane śniadaniowe z kokosową mżawką, oraz Blueberry & Coconut Coffee Cake Batony Śniadaniowe.
Instrukcje
1
Połącz suche składniki (płatki owsiane z cukrem)w średniej wielkości misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Owsiane
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
2
Dodaj chai, mus jabłkowy, ocet, ekstrakty, i wszystko, ale 2 łyżki kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Aromat Klonowy Do Smaku
Posypka W Kształcie Serca
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Chai
3
Dobrze wymieszać i wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Posypać zastrzeżonym kokosem i piec około 25 minut, lub do momentu, gdy tester włożony do środka ciasta wyjdzie czysty.