Ciasto Z Mięsem Mielonym

Ciasto Z Mięsem Mielonym
Ciasto z mięsem mincemeat wymaga około 73 godziny i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz masło, krystalizowany imbir, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Z Mięsem Mielonym, Mincemeat, oraz Mincemeat Charlottes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem skorupy do miski robota kuchennego i puls 8 do 10 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieścić w szczelnym pojemniku i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 dni przed użyciem. Może być przechowywany do 6 miesięcy.
4
Jeśli wolisz drobniejszą konsystencję mięsa mielonego, umieść jabłka, suszone owoce i suet w maszynce do mięsa z dużą matrycą i zmiel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
MincemeatMincemeat
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
SuetSuet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
5
Przełożyć do miski i wymieszać z pozostałymi składnikami. Można również drobno posiekać Jabłka, Suszone owoce i suet ręcznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
SuetSuet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Umieść mąkę, mąkę kukurydzianą, 1 1/2 uncji cukru i soli w dużej misce i ubijać, aby połączyć. Zimne masło zetrzeć na dużej stronie tarki bezpośrednio do suchych składników. Pracuj razem rękami, aż mieszanina będzie krucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Dodaj cydr i wodę i wymieszaj łopatką, aby połączyć. Zagnieść ciasto 5 do 6 razy i spryskać dodatkową wodą, jeśli ciasto jest suche. Uformuj dysk, owiń w folię i umieść w lodówce na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
8
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Rozpakuj ciasto i podziel na 4 równe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
10
Umieść 2 kawałki ciasta na kawałku pergaminu i rozwałkuj każdy na 1/8-calowy gruby okrągły, który ma 6 do 8 cali średnicy. Łyżka około 1/2 szklanki mięsa mielonego do środka każdej rundy, złożyć krawędzie ciasta w celu utworzenia skorupy dookoła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MincemeatMincemeat
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
11
Umyj krawędzie Skórki umyciem jajecznym i posyp lekko cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
12
Przenieść ciasto na pergaminie do pół arkusza patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Umieść na środkowym stojaku piekarnika i piecz przez 30 minut lub do momentu, aż skorupa będzie złotobrązowa. Powtórzyć z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
14
Jeśli wolisz 1 duże ciasto, rozwałkować ciasto na kawałku pergaminu na 15 do 16-calowy okrągły, o 1/4 do 1/8-calowy grubości. Przyciąć krawędzie nożem do pizzy. Ostrożnie wsuń rozwałkowane ciasto, jeszcze na pergaminie, na odwróconą pół arkusza patelni. Łyżka około 1 1/2 funtów mięsa mielonego na środku ciasta, pozostawiając 2 do 3-calowy margines wokół krawędzi Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MincemeatMincemeat
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Kolorowe Posypki Lub Małe KropkiKolorowe Posypki Lub Małe Kropki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
15
Wstawić do piekarnika i piec przez 35 minut lub aż skórka będzie złota.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
16
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia przez 30 do 45 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W73 hrs, 15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn