Spaghetti Alfredo z prażonymi szparagami
Spaghetti Alfredo z prażonymi szparagami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 18g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka spaghetti, 3-mniej tłuszczu twarogu, ser parmigiano-reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 58%. Podobne przepisy to Czyste Jedzenie Krewetek I Szparagów Spaghetti Squash Spaghetti, Rozjaśnione spaghetti alfredo, oraz Spaghetti Squash Alfredo.
Instrukcje
Umieścić pierwsze 4 składniki w blenderze; proces 15 sekund lub aż gładka.
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund.
Dodać mieszaninę mleka do patelni; gotować, stale mieszając trzepaczką, 5 minut lub aż mieszanina się ugotuje. Gotować, stale mieszając trzepaczką, 2 minuty lub do zgęstnienia.
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem i przykryć.
Szparagi ułożyć na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 425 przez 10 minut lub aż zbrązowieje, mieszając raz.
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; dobrze odcedzić.
W dużej misce umieścić makaron i szparagi.
Dodać mieszaninę sera i oleju, rzucając dobrze.
Przycinanie szparagów przez zerwanie końcówek
Rozbij niegotowane spaghetti na mniejsze kawałki
Wymieszaj makaron, szparagi, ser i olej