Zupa Cebulowa Wolnoopalająca
Powolna zupa cebulowa jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 18g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. 48 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka sos worcestershire, brandy, masło i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Slow Cooker Francuska Zupa Cebulowa, Slow Cooker Francuska Zupa Cebulowa, oraz Slow Cooker Francuska Zupa Cebulowa.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać słodką cebulę i czerwoną cebulę w roztopionym maśle, aż zmiękną, o 10 protokół. Gotować i mieszać czosnek do mieszanki cebuli, aż pachnące, o 2 protokół.
Przenieść do wolnej kuchenki.
Wlać bulion wołowy, brandy, sos sojowy, i sos Worcestershire do powolnej kuchence. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Gotować zupę na wysokim poziomie przez 4 do 5 godzin.
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Kadzi zupę do 3 miski odporne na piekarnik; top z grzankami i plaster Provolone na misce.
Dusić w nagrzanym piekarniku, aż ser topi się i zaczyna brązowieć, o 3 protokół.