Ciasto Z Kremem Bourbon Caramel-Banana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Bourbon Caramel-Banana Cream Pie. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 428 kalorii, 3G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, galaretkę o smaku waniliowym, pudding błyskawiczny, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj No-ice-Maker Solony Karmel, Bourbon, masło orzechowe i czekoladowe kawałki lodów, Ananas pieczony z bourbonem karmelem na lodach waniliowych, oraz Lody brzoskwiniowe z sosem Bourbon-Karmel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować i piec ciasto skorupa w 9-calowy pie Płyta zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla jednej skorupy pieczone powłoki. Super.
Tymczasem masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Dodać cukier; gotować i mieszać 3 min. albo aż się stopi.
Zdjąć z ognia; wymieszać z bourbonem. Super.
Ubić pudding wymieszać i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z kwaśną śmietaną.
Pokroić banany; umieścić w skorupie. Top z sosem karmelowym, mieszanką budyniową i chłodnym batem. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.