Za 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis daje 8 porcji z 469 kalorii, 23G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wystarczy mieszanka wody, pomidora, ząbka czosnku i garści innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto wołowo-szpinakowe, Lasagne wołowo-szpinakowa, oraz Gulasz wołowo-szpinakowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj mąkę i owies; pokrój masło na kruche. Stopniowo dodawaj wodę, podrzucając widelcem, aż ciasto utworzy kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozwałkuj ciasto, aby zmieściło się 9 cali. talerz do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą Perłą
3
Przenieść do płyty; wykończenia i flet krawędzie.
4
Na dużej patelni ugotuj wołowinę, cebulę, zieloną paprykę i czosnek na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj keczup i przyprawy. Dodać szpinak; lekko ostudzić. Wymieszaj jajka i 1 szklankę sera, aż się połączą; łyżka do skórki.