Wieprzowina miodowo-musztardowa z zwiędłym szpinakiem
Wieprzowina miodowo-musztardowa z zwiędłym szpinakiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 548 kalorii, 3G białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak liści, miód-musztarda o Smaku polędwicy wieprzowej, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sałatka szpinakowa z kurczakiem i sosem miodowo-musztardowym, Zwiędłe Jesienne warzywa z miodem musztarda Vinaigrette, oraz Przegrzebki ze zwiędłym szpinakiem i sosem musztardowym Dijon.
Instrukcje
Przyciąć tłuszcz z wieprzowiny i pokroić polędwicę w poprzek na kawałki o grubości 1 cala.
Posypać pieprzem. Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Dodać wieprzowinę; gotować 3 minuty z każdej strony.
Usuń wieprzowinę, zastrzegając kapiele na patelni. Odstawić wieprzowinę i ogrzać.
Dodaj sok z cytryny i zielonej cebuli na patelni; wymieszać ze szpinakiem. Gotować, stale mieszając, 3 minuty, lub do całkowitego ogrzania. Szpinak układamy równomiernie na talerzach. Wierzch równomiernie z wieprzowiną.