Duszony Oxtail

Duszony Oxtail
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Duszony Ogonek wołowy może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 86g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 841 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 4,18 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szalotki, mielony pieprz, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszony Oxtail, Duszony gulasz wołowy i krótkie żeberka, oraz Duszone kanapki Oxtail i Gruyère dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić składniki razem w dużej misce, przykryć, i przechowywać w lodówce na noc.;
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Weź oxtails z marynaty i rezerwy mieszanki cebuli. W grubym dnie dusiciel na średnim ogniu, brązowy po obu stronach oxtail w partiach w oliwie z oliwek, odsączyć nadmiar oleju pozostawiając tylko tyle smażyć mieszankę cebuli i tymianku. Po cebuli i tymianku sauteed powrót oxtails do duiser i dodać tyle wody, aby pokryć 1/4 oxtails. Pozostawić płyn do gotowania na wolnym ogniu. Włożyć goździki i ziele angielskie do saszetki lub zawiązać w gazie i zanurzyć w płynie. Doprawić solą, przykryć i włożyć do nagrzanego piekarnika 350 stopni na 1 godzinę. Następnie dodajemy pomidory, czerwone i paprykę typu Scotch Bonnet. Dobrze wymieszać i zwrócić garnek do piekarnika na pół godziny lub aż oxtails będą miękkie. Sprawdź, czy podczas duszenia potrzebna jest dodatkowa woda. Po zakończeniu zaleca się przyprawienie większą ilością soli.;
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Do Wyboru Lody Lub Bita śmietanaDo Wyboru Lody Lub Bita śmietana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
OxtailOxtail
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Scotch WhiskeyScotch Whiskey
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn